As'lardan yoksun yarış
Sezonun ilk Olimpik Triatlon Yarışı'nda, 2:20,33'lik derecesi ile Erkekler Kategorisi'nde rekor kıran Kemal Elektrikçi ve ülkemizi birçok yurt dışı etkinlikte başarı ile temsil eden Cem Dağdelen de dünkü yarışa katılamayan sporcular arasında yer aldılar.
Tüfekçispor'da yaşanan sorunlar nedeniyle, başarılı sporcularımız dün (10 Ağustos 2014, Pazar) gerçekleşen sezonun ikinci Olimpik Triatlon Yarışı'na katılmadılar.
Sezonun ilk Olimpik Triatlon Yarışı'nda, 2:20,33'lik derecesi ile Erkekler Kategorisi'nde rekor kıran Kemal Elektrikçi ve ülkemizi birçok yurt dışı etkinlikte başarı ile temsil eden Cem Dağdelen de dünkü yarışa katılamayan sporcular arasında yer aldılar.
Kaymakamlığın, 2000 yılından beri genel kurul yapmadığı için Tüfekçispor'un kayıttan düştüğünü bildirmesine rağmen; ferdi olarak yarışmak isteyen sporculara yarışma izni verilmeyince, Tüfekçispor sporcuları yarışa dışı kaldılar.
Dünkü yarışa katılamayan triatlon sporunun as sporcuları, günü KKTC bisiklet turuna çıkıp, bisiklet antrenmanı yaparak değerlendirdiler.
8 Haziran 2014 tarihinde düzenlenen sezonun ilk Olimpik Triatlon Yarışı'nın ilk üç derecesini elde eden sporcular dünkü yarışmada yer alamadılar.
İlk Olimpik Triatlon Yarışı'nın Genel Klasman ilk üç derecesine giren sporcular ve elde ettikleri dereceler şöyle olmuştu:
1.Kemal Elektrikçi (Tüfekçi S.K.) 02:20:33
2.Hüseyin Arhan (Tüfekçi S.K.) 02:27:09
3.Cem Dağdelen (Tüfekçi S.K.) 02:28:10
Genel Klasman Sıralamasında İlk Üç:
1.Cem Dağdelen (Tüfekçi S.K.)
2.Çağan Öztuna (Tüfekçi S.K.)
3.Kemal Elektrikçi (Tüfekçi S.K.)
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.