SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Marko Guduric, 3 yıl daha Fenerbahçe Beko’da

Marko Guduric, 3 yıl daha Fenerbahçe Beko’da

Fenerbahçe Beko'da 3. yılını geçiren Marko Guduric, sarı-lacivertli takımla 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Yayın Tarihi: 04/03/23 17:30
okuma süresi: 1 dak.
Marko Guduric, 3 yıl daha Fenerbahçe Beko’da
A- A A+

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Sırbistanlı oyuncu Marko Guduric ile yeni sözleşme konusunda anlaşıldığını duyurdu.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, “Kulübümüzde beşinci sezonunu geçiren yıldız oyuncumuz Marko Guduric ile üç yıllık yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varılmıştır. Bu sözleşmeye göre Marko Guduric, 2025-26 sezonunun sonuna dek formamızı giymeye devam edecektir. Bu anlaşmanın kulübümüz ve sporcumuz için hayırlı olmasını diliyor, Marko Guduric’e Fenerbahçe Beko forması altında başarılarla dolu sezonlar diliyoruz.” denildi.

Guduric, Fenerbahçe Beko kariyerinde 2 Türkiye Ligi, 1 Türkiye Kupası ve 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonlukları yaşarken, Euroleague’de 2 kez dörtlü final oynayan takımın parçası olarak görev yaptı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.