SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Koral Bozkurt: U17 Elit Ligi’nin ilk şampiyonu olarak gurur duyuyorum

Koral Bozkurt: U17 Elit Ligi’nin ilk şampiyonu olarak gurur duyuyorum

Mağusa Türk Gücü U17 Takımı, disiplin ve mücadele ruhuyla tarihe geçti. Kulüp başkanı Koral Bozkurt, "U17 Elit Ligi’nin ilk şampiyonu olarak tarihe geçen genç futbolcularımız, disiplinleri ve mücadele ruhlarıyla bizlere büyük bir gurur yaşattı" dedi.

Yayın Tarihi: 22/02/26 22:09
okuma süresi: 1 dak.
Koral Bozkurt: U17 Elit Ligi’nin ilk şampiyonu olarak gurur duyuyorum

Mağusa Türk Gücü (MTG) U17 Takımı, U17 Elit Ligi’nin ilk şampiyonu olarak tarihe geçti. Kulüp Başkanı Koral Bozkurt, genç futbolcuları yürekten tebrik ederek, “Bu anlamlı başarı, kulübümüzün mevcut yönetimi döneminde kazanılan ilk U17 Elit Lig şampiyonluğu olması açısından ayrı bir değer taşımaktadır” dedi.

Bozkurt, açıklamasında, “Bu kupa yalnızca bir başarı değil; altyapımıza yaptığımız yatırımın, disiplinli çalışmanın ve MTG ruhunun en güçlü göstergesidir. Sahada ortaya koydukları mücadele, kulübümüzün ve ülke futbolunun geleceğine dair büyük bir umut vermiştir” ifadelerini kullandı.

Kulüp başkanı, Mağusa Türk Gücü’nün her zaman olduğu gibi genç yetenekler yetiştirerek başarılarla yoluna devam edeceğini vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.