SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Kıbrıslı Türk yüzücü Doğukan Ulaç Türkiye şampiyonu oldu: Ulaç, Avrupa Şampiyonası bileti aldı

Kıbrıslı Türk yüzücü Doğukan Ulaç Türkiye şampiyonu oldu: Ulaç, Avrupa Şampiyonası bileti aldı

Kıbrıslı Türk yüzücü Doğukan Ulaç, Marmaris'te düzenlenen Türkiye Açıksu Milli Takım Seçmeleri ve Türkiye Şampiyonası'nda 5 kilometre yarışını 54 dakika 52 saniyede tamamlayarak Türkiye şampiyonu oldu. Ulaç, elde ettiği dereceyle ağustos ayında Paris'te düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Yayın Tarihi: 03/06/26 14:46
okuma süresi: 1 dak.
Kıbrıslı Türk yüzücü Doğukan Ulaç Türkiye şampiyonu oldu: Ulaç, Avrupa Şampiyonası bileti aldı

Kıbrıslı Türk yüzücü Doğukan Ulaç, Marmaris'te gerçekleştirilen Türkiye Açıksu Milli Takım Seçmeleri ve Türkiye Şampiyonası'nda önemli bir başarıya imza attı.

5 kilometre yarışında mücadele eden Ulaç, parkuru 54 dakika 52 saniyede tamamlayarak Türkiye şampiyonu oldu.

Elde ettiği sonuçla Avrupa Şampiyonası barajını da geçen başarılı sporcu, 4-8 Ağustos tarihleri arasında Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenecek Avrupa Açıksu Yüzme Şampiyonası'nda Türkiye Milli Takımı kadrosunda yer alma hakkı kazandı.

Daha önce organizasyonda 5 kilometre ve 10 kilometre kategorilerinde yarışacağı açıklanan Ulaç, ilk hedefi olan milli takım kadrosuna girme başarısını göstererek Avrupa Şampiyonası vizesini aldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.