"Kangoo Jumps" gösterisi yarın Lefkoşa'da
Kıbrıs Türk Kangoo Jumps Spor Derneği'nin düzenlediği "Kangoo Jumps" gösterisi yarın başkent Lefkoşa'da yapılacak.
Kıbrıs Türk Kangoo Jumps Spor Derneği'nin düzenlediği "Kangoo Jumps" gösterisi yarın başkent Lefkoşa'da yapılacak.
Dernek adına Halil Denktaş Günce tarafından yapılan açıklamaya göre, 14.00 - 16.00 saatleri arasında yapılacak gösteri, Asal Şube arkasında bulunan Folk - Der binasında yer alacak.
Açıklamada, halkın davet edildiği etkinliğe Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanı Kemal Dürüst ile Lefkoşa Türk Belediye Başkanı Cemal Bulutoğluları'nın da katılacağı ifade edildi.
TAK
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.