Büyük erkekler basketbolda YDÜ Çetinkaya'yı 59-45 mağlup etti
Yakın Doğu Üniversitesi Büyük Erkekler Basketbol Takımı KKTC Basketbol Ligi'nin ikinci haftasında karşılaştığı Çetinkaya'yı 59 45 mağlup etmeyi başardı.
YDÜ'den verilen bilgiye göre, Lige Kooperatif yenilgisiyle başlayan Büyük Erkekler ligin Çetinkaya'ya karşı etkili bir oyun sergileyerek salondan 14 sayı farkla galip ayrılmayı bildi.
Karşılıklı sayılarla geçen ilk periyotta pota altında etkili olan Büyük Erkekler ilk periyodu 13 11 önde kapadı.
Karşılıklı hatalarla geçen maçın ikinci periyodunda ise iki takım da birbirine üstünlük kurmakta zorlansa da 3. periyoda büyük erkekler basketbol takımımız 29 27 önde girdi.
Maçın 3. Periyodunda ise rakibinin savunmadaki zaaflarını iyi değerlendirerek 24 sayı bulan Büyük Erkekler Basketbol Takımı rakibine 13 sayı fark attı ve bu periyotta da üstünlüğünü korudu.
Skor bakımından kısır geçen son periyotta ise iyi savunma yapan Yakın Doğu Üniversitesi Büyük Erkekler Basketbol Takımı maçı 59 45 kazandı.
YDÜ Büyük Erkekler Basketbol Takımı önümüzdeki hafta Soyerspor'la karşılaşacak
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.