"Soytarılar Okulu" sahnelendi
19. Kıbrıs Tiyatro Festivali çerçevesinde İzmir Şehir Tiyatroları'nın çocuk oyunu "Soytarılar Okulu" sahnelendi.
Lefkoşa Türk Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre oyunda; Sonay Eren, Selen Şeşen, Melis Çaba, Ferahi Aksavaş, Deniz Gürzumar ve Dilara Okudan rol aldı.
Oyun sonrasında Festival Komitesi'nden Ceren Kanatlı oyunun yönetmeni Burak Şentürk'ü sahneye davet ederek çiçek takdim etti.
Festival'de sırada Bursa Nilüfer Belediyesi'nin tek kişilik oyunu "Bir Kumarbazın Ölüm Kılavuzu" var. Biletler, online olarak https://biletinial.com/tr-tr/tiyatro/kibris linkinden ve Lefkoşa Belediye Tiyatrosu gişesinden alınabiliyor.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.