Çınarlı köyünde ilk kez festival düzenleniyor
Beşparmak dağları eteklerinde bulunan Çınarlı köyünde ilk kez bir kültür sanat festivali düzenleniyor. Geçitkale Belediyesi'nden verilen bilgiye göre Geçitkale Belediyesi ile Çınarlı'yı Sevenler Derneği sponsorluğunda 24-26 Haziran arasında yer alacak festivalin açılışı, 24 Haziran Cuma günü 19:15'de gerçekleştirilecek.
Festivalde, kortej yürüyüşü, Sütlüce Gençlik Merkezi Halk Dansları Topluluğu ve İngiliz Dans Grubu'nun gösterileri, Fikret Demirağ'ı anma etkinliği, İncirli Mağarasını ziyaret, Halk Müziği Konseri ve Ayla Peksoylu'nun konseri, palyaço ve illüzyon gösterileri, kültürel kıyafet defilesi, Karagöz Hacivat oyunu, LTB POP Orkestrası konseri ve Didem konseri yer alacak.
TAK
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.