KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Ataoğlu: 27 yıllık özlem sona eriyor; ülkemiz, Devlet Tiyatroları binasına kavuşuyor

Ataoğlu: 27 yıllık özlem sona eriyor; ülkemiz, Devlet Tiyatroları binasına kavuşuyor

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yıllardır beklediği Devlet Tiyatroları binasına yeniden kavuşacağını açıklayarak, "27 yıllık özlem sona eriyor" dedi.

Yayın Tarihi: 17/09/26 07:50
okuma süresi: 2 dak.
Ataoğlu: 27 yıllık özlem sona eriyor; ülkemiz, Devlet Tiyatroları binasına kavuşuyor

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Devlet Tiyatroları binasıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

“27 yıllık özlem sona eriyor… Ülkemiz tiyatro binasına kavuşuyor…” ifadelerini kullanan Ataoğlu, KKTC’nin yıllardır beklediği Devlet Tiyatroları binasına yeniden kavuşacağını belirtti.

Ataoğlu, sanatçılara ve ülkeye yakışan önemli bir eserin hayata geçirildiğini ifade ederek, projenin gerçekleştirilmesinde emeği geçen çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Ataoğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“27 Yıllık Özlem Sona Eriyor… Ülkemiz Tiyatro Binasına Kavuşuyor…

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, yıllardır beklediği Devlet Tiyatroları binasına yeniden kavuşuyor.

Sanatımıza, sanatçılarımıza ve ülkemize yakışan bu önemli eserin hayata geçirilmesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.”

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fikri Ataoğlu (@fikriataoglu)'in paylaştığı bir gönderi

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.