Pegasus, Türkiye - Kıbrıs arasında en çok uçan havayolu!!!
Türkiye'de 7 noktadan Kıbrıs'a haftada 83 sefer düzenleyen Pegasus, 18-20 Ekim tarihleri arasında <A href="http://www.flypgs.com/" target=_blank><STRONG>www.flypgs.com</STRONG></A> internet sitesiden bilet alacak misafirlerini, 31 Aralık 2011 tarihine kadar seçili seferlerde 59.99 TL'den başlayan fiyatlarla uçuracak!
İstanbul, 17 Ekim 2011 Yeni sonbahar kış tarifesiyle yurt içinde ve yurt dışında düzenlediği seferlerini sıklığını arttıran Pegasus Hava Yolları, Türkiye'de 7 noktadan haftada gerçekleştirdiği 83 seferle Kıbrıs'a en çok uçan havayolu olarak misafirlerine seyahat imkanı sunmaya devam ediyor.
Pegasus'un İstanbul-Kıbrıs seferleri haftada 28'e, İzmir-Kıbrıs seferleri haftada 35'e, Ankara-Kıbrıs ve Adana-Kıbrıs seferleri haftada 14'e çıkarken, Gaziantep-Kıbrıs seferleri haftada 6'ya, Hatay-Kıbrıs seferleri de haftada 4'e yükseldi.
Haftalık sefer sayılarını arttıran Pegasus Hava Yolları, bu kapsamda yeni bir Kıbrıs kampanyası düzenliyor. 18-20 Ekim tarihleri arasında www.flypgs.com internet sitesinden bilet alan Pegasus misafirleri, 31 Aralık 2011 tarihine kadar, İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Gaziantep ve Hatay'dan Kıbrıs'a düzenlenen seçili seferlerde 59.99 TL'den başlayan fiyatlarla uçabilecekler.
Sınırlı sayıda koltuk için geçerli kampanya biletlerine ve seferlerle ilgili detaylı bilgiye www.flypgs.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.
Pegasus Hava Yolları ile ilgili gelişmeleri dijital medyada;
Resmi İnternet Sitesi : www.flypgs.com
Pegasus Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/PegasusHavayollari?ref=ts
Pegasus Twitter : http://twitter.com/#!/ucurbenipegasus
adreslerinden takip edebilirsiniz.
Pegasus Hava Yolları
Türkiye'nin en köklü özel havayolu şirketi olarak 1990 yılında havacılık sektörüne giriş yapan PEGASUS, günümüzde Sabancı ailesi fertleri tarafından kurulan ve havacılığın yanı sıra, sağlık ve gıda sektörlerinde de faaliyet gösteren ESAS Holding şirketlerinden biridir. Ali Sabancı'nın yönetim kurulu başkanlığını, Sertaç Haybat'ın da genel müdürlüğünü yürüttüğü Pegasus Hava Yolları, iç hat tarifeli uçuşlarına 1 Kasım 2005 tarihinde başladı. Havayolunda hayata geçirdiği "low cost modeli" uygulamalarla Türkiye'de bir ilke imza atan PEGASUS, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nı ana üs olarak seçti ve Türk halkını ekonomik fiyatlar ve uçmanın kolay yolu ile tanıştırdı. Yurt dışında 29, yurt içinde 19 noktaya uçuşları olan Pegasus Hava Yolları, toplamda 21 ülkede toplam 48 noktaya uçuyor. Uçuş güvenliği ve teknoloji konularında erçekleştirdiği "High Cost" yatırımlarla misafirlerine ekonomik, güvenli ve tam zamanında seyahat imkanı sunan PEGASUS, 22.3 milyon USD değerindeki son 2 teknolojik yatırımı ile dünya havacılık tarihinde de bir ilke imza attı. Türkiye'nin en yeni simülatörüne sahip uçuş eğitim merkezini kuran PEGASUS, satın aldığı simülatör ile dünyadaki 582 havayolu arasında simülatör sahibi olan yüzde 10 havayolu şirketi arasında yerini alırken, çift yönlü data aktarımını gerçekleştiren Wireless Groundlink End to End Network Solutions sistemini de filosuna entegre eden dünyadaki ilk havayolu şirketi oldu. Artan rekabet ortamında Türkiye'nin en yenilikçi ve en hızlı firmalarını bulma hedefiyle yolunda hızla ilerliyor. Pegasus Hava Yolları'nın da sahibi olan ESAS Holding, Nisan 2009'da Almanya'nın ikinci, Avrupa'nın beşinci büyük havayolu şirketi olan Air Berlin'in yüzde 16.48 hissesini satın alarak en büyük hissedarı oldu.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.