16 yaşındaki çocuk hırsızlıktan tutuklandı
Gazimağusa'da Özer Raif'in ikametgahında yapılan hırsızlıkla ilgili olarak tespit edilen 16 yaşındaki zanlı T.Ç. tutuklandı. Diğer zanlı M.M. (19) ise aranıyor.
Ocak ve Şubat ayları içerisinde, Gazimağusa'da, Özer Raif'e ait ikametgatan 3 adet klimanın dış ünitesi, 11 adet çeşitli ebatlardaki alüminyum pencere, 1 adet çamaşır makinesi, 2 adet gaz ocağı, 1 adet bulaşık makinesi çalınmasıyla ilgili polis soruşturmasında olayın zanlılarının M.M. (E-19) ve T.Ç.(E-16) olduğu tespit edildi.
Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre T.Ç. tespit edilerek tutuklanırken M.M. ise aranıyor.
ALSANCAK'TA HIRSIZLIK
Öte yandan Alsancak'da, Al-Sharıfa Mıshel Al Amrı'ye ait ikametgahın giriş kapısı meçhul şahıs/lar tarafından açılarak içeriye girildi.
Polisten verilen bilgiye göre, hırsızlar iki adet kadın saati, iki adet dizüstü bilgisayar, kameraların kaydını sağlayan 1 adet Hard Disk ve 5000 Euro nakit para çalarak kaçtı.
İki olayla ilgili polis soruşturması devam ediyor.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.