ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Başak Demirtaş'a cinsiyetçi saldırıda bulunan kişi hakkında gözaltı

Başak Demirtaş'a cinsiyetçi saldırıda bulunan kişi hakkında gözaltı

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Başak Demirtaş hakkında cinsiyetçi saldırılarda bulunan şahıs hakkında gözaltı kararı verdi.

Yayın Tarihi: 14/06/20 13:45
okuma süresi: 2 dak.
Başak Demirtaş'a cinsiyetçi saldırıda bulunan kişi hakkında gözaltı

DHA'nın haberine göre, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yapılan açıklamada, söz konusu paylaşımı yapan şüphelinin kimliğinin belirlendiği ve hakkında gözaltı kararı verildiği belirtildi.

Başak Demirtaş, Vedat Yazıcı isimli bir kişi tarafından sosyal medyada cinsiyetçi saldırılara maruz bırakıldı. Demirtaş’ın hedef gösterilmesine “Başak Demirtaş Seninleyiz” etiketi açılarak tepki gösterildi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, sosyal medya hesabından, “Başak Demirtaş’a yönelik çirkin paylaşımı kınıyor, bu ahlaksız ve tahkir edici eylemi en ağır şekilde lanetliyorum. Bir insanın onuru, iffet ve haysiyeti her şeyin üzerindedir. Hukuk, bu terbiyesiz ve provokatif sözlere karşı gereğini yapacaktır” paylaşımında bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.