2013 yılında çalıştığı süpermarketten 136 bin TL çalan Halil Karacan, 10 yıl sonra tutuklandı

Lemar Süpermarket’te 2013 yılında çalıştığı dönemde 136 bin 730 TL çaldığı tespit edilen zanlı Halil Karacan, 10 yıl sonra Ercan’dan ülkeye giriş yaptığı sırada tespit edilerek, tutuklandı. Hırsızlık olayıyla ilgili 1 kişi daha aranıyor.

Lefkoşa'da faaliyet gösteren Lemar Süpermarket’te ait 136 bin 730 TL’yi suç ortağı ile birlikte çalan Halil Karacan, 10 yıl sonra tutuklanarak, mahkemeye çıkarıldı.
Lefkoşa Adli Şube’de görevli polis memuru Öjen Açıkada, mahkemede olguları aktardı.
DİĞER ZANLI MURAT HOŞ ARANIYOR
Polis memuru, zanlının 8 Ağustos 2013 tarihinde Lefkoşa'da faaliyet gösteren Lemar Süpermarket’te kasalardan toplanan 136 bin 730.34 TL parayı söz konusu iş yerinde muhasebeci olarak çalışan ve aranan şahıs olan Murat Hoş ile birlikte çaldıklarını söyledi.
2013 YILINDA ÜLKEDEN ÇIKIŞ YAPTI, 20 EYLÜL’DE ERCAN’DAN GİRİŞ YAPAMYA ÇALIŞTIĞI SIRADA TUTUKLANDI
Polis, zanlının 9 Ağustos 2013 tarihinde ülkeden çıkış yaptığını belirtti. Polis memuru Açıkada, zanlının 20 Eylül 2023 tarihinde KKTC’ye giriş yaptığı esnada Ercan Havalimanı’nda tutuklandığını ifade etti.
Polis, zanlının 10 yıl süreyle ve olay tarihinden hemen sonra KKTC haricine çıkması nedeniyle mesele ile ilgili soruşturmanın yapılamadığını belirtti.
BİR GÜN TUTUKLU KALACAK
Zanlının serbest kalması halinde tahkikatın salimen yürütülmesine etki edebileceğini kaydeden polis, ilk etapta bir gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, zanlının bir gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.