Bıçaklı kavga zanlıları 2 gün daha tutuklu kalacak
Girne’de meydana gelen “katle teşebbüs, ağır yaralama ve kanunsuz bıçak taşıma” suçlarından tutuklanan zanlılara 2 gün daha tutukluluk emri verildi.
Girne’de meydana gelen “katle teşebbüs, ağır yaralama ve kanunsuz bıçak taşıma” suçlarından tutuklanan Ömer Kurtoğlu ile “kanunsuz topluluk” suçundan tutuklanan A.O.Ç, O.S, O.Z.T ve B.E. A.GA., O.S.G, M.Ş., İ.B., M.M.Ç ve B.C.A, 2’şer gün daha tutuklu kalacak.
Polis çavuşu Mustafa Özmüezzin mahkemede olguları aktardı.
Polis, zanlı Ömer Kurtoğlu’nun, 18 Ocak 2025 tarihinde saat 05.00 raddelerinde Girne’de, Raif Denktaş Caddesi üzerinde bir isimli apartmanın ön kısmında, aynı gece "Cheetah" isimli eğlence mekânında aralarında yaşanan tartışma neticesinde, tasarrufunda kanunsuz olarak taşıdığı henüz tespit edilemeyen bıçağı, C.S’yi öldürmek niyetiyle, sağ karın boşluğuna saplamak suretiyle ağır bir şekilde yaralayarak katle teşebbüs ettiğini açıkladı.
C.S’nin, önce Girne Akçiçek, ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldığını, iç kanama teşhisi ile yoğun bakımda tedavi altına alındığını, durumunun ağır olduğunu söyledi.
Polis, olay yerinden taksi ile ayrıldığı tespit edilen zanlının aynı gece tutuklandığını ifade etti. Polis memuru, yapılan soruşturma sonucu olayın kalabalık iki grup arasında yaşandığını, kanunsuz topluluk oluşturduklarını açıkladı.
Polis, katle teşebbüs olayının da bu kavga esnasında meydana geldiğini söyledi.
Polis, yapılan soruşturma sonucu eğlence mekânında yaşanan tartışmanın ardından tarafların birbirlerini düelloya davet ettiklerini belirlediklerini açıkladı.
Yargıç Temay Sağer, soruşturmanın devam ettiğine dikkati çekerek zanlıların 2’er gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.