ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Ülkede 55 gün izinsiz ikamet etti: 8 gün daha tutuklu kalacak

Ülkede 55 gün izinsiz ikamet etti: 8 gün daha tutuklu kalacak

Lefkoşa’da yapılan muhaceret kontrolünde 55 gündür ülkede izinsiz kaldığı tespit edilen Faizan Ali, soruşturma kapsamında 8 gün daha tutuklu kalacak.

Yayın Tarihi: 11/02/26 11:30
Güncelleme Tarihi: 11/02/26 12:47
okuma süresi: 2 dak.
Ülkede 55 gün izinsiz ikamet etti: 8 gün daha tutuklu kalacak

Lefkoşa'da meydana gelen "KKTC’de İkamet İzinsiz İkamet Etmek" suçundan tutuklanan zanlı Faizan Ali yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Mehmet Portakal olayla ilgili bulguları aktardı. Polis, 8 Şubat 2026 tarihinde saat 00:30 raddelerinde, Lefkoşa’da İstanbul sokak üzerinde polis ekiplerince yapılan kontrol esnasında; Lefkoşa’da sakin Faizan Ali’ye yapılan muhaceret kontrolünde 15 Kasım 2025 tarihinden itibaren 55 gün KKTC’nde izinsiz ikamet ettiğinin tespit edildiğini ve zanlının suç üstü tutuklandığını söyledi. Polis, zanlının mahkemeye çıkarılarak, 3 gün ek süre alındığını, bu süre içerisinde ihraç edilmesi için yazışmalar yapıldığını ancak henüz cevap alınmadığını belirterek, 8 gün ek süre talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Şevket Gazi, zanlının soruşturma maksatlı 8 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.