ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Uyuşturucu satıcısı Akram Mır 8 gün daha tutuklu kalacak

Uyuşturucu satıcısı Akram Mır 8 gün daha tutuklu kalacak

Lefkoşa’da Akram Mır’ın üzerinde 25 gram, evinde satışa hazır 48 gramı paketlenmiş toplam 80 gram ve iş yerinde 5 paket halinde 15 gram hintkeneviri bulunurken; zanlının 12 Mart 2026’da bin 500 euro karşılığında 130 gram uyuşturucu aldığı, 9 gramını ise 8 bin 400 TL’ye sattığı tespit edildi; Zanlı, 8 gün daha tutuklu kalacak.

Yayın Tarihi: 16/03/26 15:00
okuma süresi: 2 dak.
Uyuşturucu satıcısı Akram Mır 8 gün daha tutuklu kalacak

Lefkoşa’da meydana gelen  uyuşturucu alma, verme ve tasarrufu suçlarından tutuklanan Pakistan uyruklu Akram Mır yeniden mahkemeye çıkarıldı. Polis memuru Fezile Kasat mahkemeye olguları aktardı.

Polis, 12 Mart 2026 tarihinde Narkotik ve Cürümleri Önleme Şubesi ekiplerinin Gönyeli’de düzenlediği operasyonda zanlının tespit edilerek tutuklandığını söyledi. Polis, zanlının üzerinde yapılan aramada 25 gram, evinde yapılan aramada 48 gramı satışa hazır 80 gram ve çalıştığı  iş yerinde yapılan aramada ise ambarda 5 paket halinde 15 gram hintkeneviri türü uyuşturucu ele geçirildiğini açıkladı.

Polis, zanlıdan yapılan soruşturmada bir şahsın yönlendirmesiyle 12 Mart’ta bin 500 euro karşılığında 130 gram hintkeneviri aldığını, 9 gramını 8 bin 400 TL’ye sattığını tespit ettiklerini kaydetti.

Polis, 5 Mart tarihinde de bin 500 euro vererek, yine 130 gram uyuşturucu aldığını, 6 gramını kendisine aldığını, geriye kalan kısmı Gönyeli’de birçok konuma bıraktığını açıkladı.

Polis, zanlının itiraf içerikli gönüllü ifade verdiğini, uyuşturucu aldığı ve uyuşturucu sattığı şahısların arandığını, 2 adet cep telefonunun inceleneceğini, ele geçirilen maddelerin analize gönderildiğini ve sonucun beklendiğini belirterek, 8 gün ek süre talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Şevket Gazi, zanlının 8 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.