GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Bulgaristan Dışişleri Bakanı, Güney Kıbrıs'a geliyor

Bulgaristan Dışişleri Bakanı, Güney Kıbrıs'a geliyor

Bulgaristan Dışişleri Bakanı Kristian Vigenin'in, 15–16 Haziran tarihlerinde Güney Kıbrıs'a iki günlük bir ziyaret gerçekleştireceği haber verildi.

Yayın Tarihi: 14/06/14 10:40
okuma süresi: 1 dak.
Bulgaristan Dışişleri Bakanı, Güney Kıbrıs'a geliyor
A- A A+

Bulgaristan Dışişleri Bakanının Güney Kıbrıs'a yapacağı ziyaret sırasında, Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis ve Rum Meclisi Başkanı Yannakis Omiru tarafından kabul edileceğini yazan Fileleftheros gazetesi, Vigenin'in ziyareti sırasında Rum Dışişleri Bakanı Yoannis Kasulidis ile de bir araya geleceğini kaydetti.

Vigenin'in Kasulidis ile iki ülkenin ikili işbirliğinin güçlendirilmesi konusunu görüşeceğini kaydeden gazete, görüşmede ikili ilişkiler, Kıbrıs sorunu, Güney Komşuluk Bölgesi ülkelerindeki durum, Ukrayna'daki gelişmeler, aynı zamanda diğer Avrupa ve bölgesel ortaklıkla ilgili konuların ele alınacağını ekledi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.