GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Hristodulidis ile Çavuşoğlu Bükreş'te ayaküstü görüştü

Hristodulidis ile Çavuşoğlu Bükreş'te ayaküstü görüştü

Rum Dışişleri Bakanı Nikos Hristodulidis ile Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun, dün, gayrı resmi AB Dışişleri Bakanları toplantısının yapıldığı Bükreş'te, ayaküstü görüştükleri bildirildi.

Yayın Tarihi: 02/02/19 11:36
okuma süresi: 1 dak.
Hristodulidis ile Çavuşoğlu Bükreş'te ayaküstü görüştü
A- A A+
Alithia gazetesi, 15 dakika süren görüşmede, Hristodulidis ile Çavuşoğlu'nun, Kıbrıs sorununu ele aldıklarını ve BM Genel Sekreteri'nin atadığı Geçici Özel Danışman Jane Holle Lute'un adaya yarın yapacağı ziyarete özel önem atfettiklerini yazdı.

Gazete, görüşmenin detaylarının, Hristodulidis'in önce Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis'i bilgilendirmek istemesi nedeniyle açıklanmadığını kaydetti.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.