GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Güney Kıbrıs’ta kayıp Rus iş adamına ait olduğu düşünülen ceset İngiliz Üsleri'nde bulundu

Güney Kıbrıs’ta kayıp Rus iş adamına ait olduğu düşünülen ceset İngiliz Üsleri'nde bulundu

Güney Kıbrıs’ta 7 Ocak’tan bu yana kayıp olan 56 yaşındaki Rus iş adamına ait olduğuna inanılan bir erkek cesedi, İngiliz Üsleri bölgesindeki Avdimu sahilinde bulundu. Yetkililer, ileri derecede bozulma nedeniyle kimliğin DNA testi ve otopsi sonucunda kesinleşeceğini açıkladı.

Yayın Tarihi: 15/01/26 11:14
okuma süresi: 1 dak.
Güney Kıbrıs’ta kayıp Rus iş adamına ait olduğu düşünülen ceset İngiliz Üsleri'nde bulundu

Güney Kıbrıs’ta 7 Ocak tarihinden beri kayıp olan Rus iş adamına ait olduğuna inanılan bir erkek cesedi bulundu.

Fileleftheros ve diğer gazeteler, İngiliz Üsleri bölgesinde bulunan “Avdimu” (Düzkaya) köyü sahil şeridinde dün bir vatandaş tarafından bulunan erkek cesedinin, 7 Ocak tarihinden beridir aranan 56 yaşındaki Rus iş adamına ait olduğuna inanıldığını yazdı.

Gazete, cesedin ileri düzeyde bozulma durumunda olması sebebiyle kesin kimliğinin yapılacak DNA testi sonrasında belli olacağını yazdı. İngiliz Üsler bölgesi morguna kaldırılan cesede yapılacak otopsi sonucunda ölüm sebebinin de kesinleşeceği vurgulandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.