Nikos Hristodulidis: Herhangi bir operasyonun parçası olmaya niyetimiz yok
Rum Yönetimi lider Nikos Hristodoulidis, bölgedeki savaş nedeniyle, güvenlik için AB ve müttefiklerle temas halinde olduklarını açıkladı. Hristodulidis ayrıca Güney Kıbrıs'ın herhangi bir operasyonun parçası olmadığını ve olmaya niyetinin de olmadığını ifade etti.
Rum Yönetimi Başkanı Nikos Hristodulidis, bölgede süren savaş sebebiyle dün bir kez daha halka seslendi.
Fileleftheros ve diğer gazeteler, Rum Yönetimi Başkanı Nikos Hristodulidis’in, bölgede süren savaş sebebiyle dün bir kez daha halka seslendiğini ve tüm güvenlik ve diğer birimlerin ilk andan itibaren operasyonel hazırlık durumunda olduklarını vurguladığını yazdı.
Habere göre Hristodulidis, hükümetin önceliğinin ülkenin ve haklın güvenliği olduğunu yinelerken bu süreç içerisinde sorumluluk ve şeffaflık ilkesiyle hareket ettiklerini ifade etti.
Halkın doğru ve zamanında bilgilendirilmesi adına resmi kanallardan düzenli açıklamalar yapıldığını da vurgulayan Hristodulidis, AB ülkeleri ve üçüncü ülkelerle sürekli temas halinde olduklarını, Yunanistan ve Fransa’nın desteğini de sağladıklarını belirtti.
Hristodulidis, Güney Kıbrıs’ın herhangi bir askeri operasyonun parçası olmadığını, olmaya da niyeti bulunmadığını da sözlerine ekledi.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.