Rum Savunma Bakanı Vasilis Palmas: Seferilerin çağırılması düşünülmüyor
Rum Savunma Bakanı Vasilis Palmas, Orta Doğu’daki savaşla ilgili teyakkuza karşın seferilerin çağırılmasının şu an gündemde olmadığını açıkladı.
Haravgi gazetesi, Rum Savunma Bakanı Vasilis Palmas’ın dün, teyakkuzdaki artışla ilgili görüşmesine karşın seferilerin göreve çağırılması veya herhangi bir tatbikatın şu an için düşünülmediğini açıkladığını yazdı.
Habere göre Palmas ayrıca, RMMO Komutanı Emmanuil Teodoru’nun dün Ağrotur Üssünü ziyaret ederek koordinasyon ve bilgilendirme amaçlı bir toplantıya katıldığını da vurguladı.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.