GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Larnaka ve Baf Havalimanlarından yapılacak bazı uçuşlar bugün de iptal oldu: 36 sefer iptal edildi

Larnaka ve Baf Havalimanlarından yapılacak bazı uçuşlar bugün de iptal oldu: 36 sefer iptal edildi

Orta Doğu’da devam eden kriz nedeniyle Larnaka ve Baf havalimanlarından İsrail, Lübnan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Bahreyn’e yapılması planlanan toplam 36 karşılıklı uçuş iptal edildi. İptallerin, havayolları işletmecisi Hermes Airports tarafından duyurulduğu bildirildi.

Yayın Tarihi: 11/03/26 12:00
okuma süresi: 1 dak.
Larnaka ve Baf Havalimanlarından yapılacak bazı uçuşlar bugün de iptal oldu: 36 sefer iptal edildi

Orta Doğu’da devam eden kriz Güney Kıbrıs ile bölge ülkeleri arasında yapılması gereken uçuşları etkilemeye devam ediyor. Bugün Larnaka Havalimanı’ndan gerçekleşmesi planlanan 32, Baf Havalimanı’nda da 4 karşılıklı uçuş iptal edildi.

Philenews havayolları işletmecisi Hermes Airports’a dayandırdığı haberine Larnaka Havalimanı ile İsrail, Lübnan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Bahreyn arasında yapılması gereken toplam 32, Baf Havalimanı ile Tel Aviv ve Hayfa arasında yapılması gereken 4 karşılıklı uçuşun iptal olduğu bilgisini verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.