GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Rum Yönetimi şap hastalığına karşı domuzları aşılamaya başladı

Rum Yönetimi şap hastalığına karşı domuzları aşılamaya başladı

Rum Yönetimi Veterinerlik Dairesi, şap hastalığına karşı başlattığı program kapsamında ilk etapta Aradip bölgesinde 50 bin domuzu aşılayacak; süreç Yeri ve Dali’ye genişletilerek toplam 320 bin hayvanın aşılanması hedefleniyor.

Yayın Tarihi: 03/04/26 15:01
okuma süresi: 1 dak.
Rum Yönetimi şap hastalığına karşı domuzları aşılamaya başladı
A- A A+

Rum Veterinerlik Dairesi, şap hastalığına karşı domuzları aşılamaya başladı.

Fileleftheros gazetesi aşılama programı çerçevesinde ilk etapta Aradip bölgesinde yaklaşık 10 kilometrelik alandaki 50 bin domuzun aşılanmasının planlandığını yazdı.

Habere göre aşılama daha sonra şap hastalığının görüldüğü, Yeri ve Dali bölgelerine taşınacak. Bu bölgelerde de 20 bin hayvan aşılanacak.

Gazete toplamda, 320 bin domuzun aşılanmasının hedeflendiğini yazdı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.