GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Güney'de kupa finalinde dövülen taraftara 10 yıl sonra 60 bin euro tazminat

Güney'de kupa finalinde dövülen taraftara 10 yıl sonra 60 bin euro tazminat

Güney Kıbrıs’ta 2016’daki kupa finalinde polis tarafından dövüldüğü iddia edilen Lefteris Arauzos’a, devletin 60 bin euro tazminat ödeyeceği belirtildi. Öte yandan olayda sorumluların tespit edilemediği bildirildi.

Yayın Tarihi: 30/04/26 10:54
okuma süresi: 1 dak.
Güney'de kupa finalinde dövülen taraftara 10 yıl sonra 60 bin euro tazminat
A- A A+

Güney Kıbrıs’ta 2016 yılında oynanan Apollon-Omonia kupa finali maçında polis tarafından dövülen bir taraftara, devlet tarafından 10 yıl sonra tazminat ödeneceği belirtildi.

Söz konusu şahsa devlet tarafından 60 bin euro tazminat ödeneceğini yazan Alithia gazetesi, konuyu ele alan hukuk dairesinin, açılan dava bağlamında uzlaşmaya varılmasını önerdiğini kaydetti.

Lefteris Arauzos isimli taraftarın polis mensupları tarafından dövüldüğünü ve olay sonucunda ciddi şekilde yaralandığını yazan gazete, olayla ilgili bir video bulunduğunu da belirtti.

Haberde olayla ilgili cezai kovuşturma yapılmadığı, çünkü söz konusu taraftarı döven polislerin kim olduklarının tespit edilemediği de kaydedildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.