Güney Kıbrıs'ta polisiye olaylar: Bir sürücü, tartıştığı diğer sürücüyü aracın kaputunda sürükleyerek yaraladı
Güney Kıbrıs’ta son günlerde meydana gelen üç ayrı olay polis gündemine taşındı. Liopetri’de bir araç kundaklanırken, Larnaka’da bir sürücünün diğer sürücüyü aracın kaputunda sürükleyerek yaralanmasına neden olduğu bildirildi. Aşağı Baf’ta ise çeşitli türlerde uyuşturucu madde ele geçirilirken, 5 kişi tutuklandı.
Güney Kıbrıs’ta son günlerde meydana gelen kundaklama, trafik ve uyuşturucu olayları polis gündeminde yer aldı.
Liopetri köyünde bir araç kundaklanırken, Larnaka’da trafik kazasına karışan bir sürücünün diğer sürücüyü aracın kaputunda sürükleyerek yaralanmasına neden olduğu bildirildi. Aşağı Baf’ta ise polis operasyonunda çeşitli türlerde uyuşturucu madde ele geçirilirken, 5 kişi tutuklandı.
LİOPETRİ’DE ARAÇ KUNDAKLANDI
Fileleftheros gazetesi, Aya Napa yakınlarında bulunan Liopetri köyünde bir kişiye ait aracın, evin park alanında kimliği belirsiz kişiler tarafından kundaklandığını yazdı.
Habere göre dün sabah saatlerinde meydana gelen patlama nedeniyle aracın ön kısmında büyük hasar oluştu.
Polisin olayla ilgili soruşturmasının sürdüğü belirtildi.
KAZA SONRASI SÜRÜCÜYÜ KAPUTTA SÜRÜKLEDİ
Alithia gazetesi, 6 Mayıs Çarşamba günü Larnaka’daki Rizoelya-Kalo Horio yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında iki sürücünün tartıştığını yazdı.
Habere göre kazaya karışan sürücülerden biri olay yerinden kaçmaya çalışırken, 65 yaşındaki diğer sürücü bunu engellemek amacıyla aracın ön kaputuna tutundu.
Gazete, kaçmaya çalışan sürücünün 65 yaşındaki şahsı bir süre aracın üzerinde taşıdığını, daha sonra yere düşen şahsın yaralandığını aktardı.
Rum polisinin olay yerinden kaçan sürücüyü aradığı belirtildi.
AŞAĞI BAF’TA UYUŞTURUCU OPERASYONU
Alithia gazetesi, Rum polisinin cumartesi günü gerçekleştirdiği trafik kontrolleri sırasında içinde dört kişinin bulunduğu bir aracı durdurarak arama yaptığını yazdı.
Habere göre araçta ve ardından zanlıların evlerinde yapılan aramalarda 88 gram kokain, 19 gram “magic mushroom”, 183 gram hintkeneviri, yarım gram metamfetamin, hassas terazi ve çeşitli emareler ele geçirildi.
Polisin uyuşturucu maddelere el koyduğu ve yaşları 16 ile 54 arasında değişen 5 kişiyi suçüstü tutukladığı belirtildi.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.