GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Güney Kıbrıs'ta yüze yakın davetli düğün yemeğinden zehirlendi: 21 kişi hastanede

Güney Kıbrıs'ta yüze yakın davetli düğün yemeğinden zehirlendi: 21 kişi hastanede

Limasol’da 31 Mayıs’ta düzenlenen bir düğünde servis edilen yemekten zehirlendiği belirtilen yaklaşık 100 davetliden 21’i hastanede tedavi altına alındı. Yetkililer, olayın ardından yemek hizmetini sağlayan şirket hakkında inceleme başlattı.

Yayın Tarihi: 04/06/26 14:30
okuma süresi: 1 dak.
Güney Kıbrıs'ta yüze yakın davetli düğün yemeğinden zehirlendi: 21 kişi hastanede

Limasol’da düğün yemeğinden yüze yakın kişi zehirlendi.

“Alphanews” ve diğer haber siteleri, 31 Mayıs'ta Limasol’da yapılan düğünde verilen yemekten zehirlenen yüze yakının davetliden 21'nin hastanede tedavi gördüğünü, 74’ünün ise zehirlenme belirtisi gösterdiğini yazdı.

Haberde, gelinle damadın da yemekten etkilenenler arasında olduğu belirtildi.

Habere göre yetkili makamlar düğün yemeğini veren yemek şirketinde inceleme başlattı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.