Güney Kıbrıs'ta orman kundaklama şüphesiyle bir kişi tutuklandı
Rum polisi, geçen pazar günü Korno bölgesinde çıkan orman yangınıyla ilgili yürüttüğü soruşturma kapsamında 26 yaşındaki bir kişiyi kundaklama şüphesiyle tutukladı. Yangından önce bölgeden hızla uzaklaşan iki kişiyi gören vatandaşların ihbarı üzerine başlatılan soruşturma sürüyor.
Rum polisinin, geçen pazar günü meydana gelen orman kundaklama olayıyla ilgili 26 yaşındaki bir kişiyi tutukladığı bildirildi.
Alithia gazetesi, Korno bölgesinde araçlarıyla seyreden vatandaşların, bir araca binerek bölgeden hızla uzaklaşan iki kişiyi gördüklerini, hemen ardından yangının başlaması üzerine durumu polise bildirdiklerini yazdı.
Habere göre, polis tarafından yürütülen soruşturma sonucunda, 26 yaşındaki bir kişi kundaklama şüphesiyle tutuklandı.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.