GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Baf’ta gençlerden gece boyu vandalizm ve hırsızlık

Baf’ta gençlerden gece boyu vandalizm ve hırsızlık

Fileleftheros, Baf ve çevresindeki köylerde gençlerin büfe, benzin istasyonu, eczane ve kafeler başta olmak üzere çok sayıda iş yerinde mala zarar verdiğini ve para ile çeşitli emtia çaldığını yazdı.

Yayın Tarihi: 23/08/26 16:30
okuma süresi: 1 dak.
Baf’ta gençlerden gece boyu vandalizm ve hırsızlık
A- A A+

Baf’ta, cumayı cumartesine bağlayan gece boyunca gençlerin Tala, Hloraka, Pegia köyleri, Aşağı Baf ve banliyölerinde çok sayıda mala, kasıtlı zarar suçu işlediği haber verildi.

Fileleftheros Rum gençlerin; büfeleri, benzin istasyonlarını, eczaneleri, kafeleri manav ve diğer ticari alanları hedef alarak, mala zarar verdiğini, para ve çeşitli emtia da çaldıklarını aktardı.

Habere göre Baf polisi gece boyu alarmdaydı ve vandallık olaylarına yetişmeye çalıştı. Polis bu olaylarının, uygulamakta olduğu sıkı denetimine tepki olarak gençler tarafından planlı ve organize yaptığına ve geçen hafta 5 moto-kuryeye düzenlenen toplu saldırı olayının da aynı çerçevede olduğuna inanıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.