Limasol'da, denizde görülen kirlilik bugün düzenlenecek toplantıda ele alınacak
Limasol denizinde son haftalarda artan köpük, kötü koku ve kirlilik görüntüleri yerel yönetimleri endişelendirdi. Şikâyetlerin artması üzerine ilgili birimler, kirliliğin nedenini belirlemek amacıyla bugün toplantı gerçekleştirecek.
Limasol bölgesinde, denizde görülen kirlilik bugün düzenlenecek toplantıda ele alınacak.
Politis gazetesi Limasol denizinde görülen köpük ve hoş olmayan kokuların ve temiz bir denizi çağrıştırmayan görüntülerin, yerel yönetim birimlerini endişelendirdiğini yazdı.
Son haftalarda denizde görülen kirlilikle ilgili şikâyetlerin daha da arttığını yazan gazete ilgili birimlerin kirlilik nedeninin araştırdığını belirtti.
Habere göre ilgili tüm birimler, bugün bir toplantı gerçekleştirerek konuyu detaylı bir şekilde ele alacak.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.