GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Limasol’da kadın dolandırılarak hesabından 33 bin 424 euro çalındı

Limasol’da kadın dolandırılarak hesabından 33 bin 424 euro çalındı

Rum Yönetimi sağlık sisteminden geldiğini düşündüğü mesajdaki bağlantıya tıklayan 81 yaşındaki kadın, banka hesaplarındaki toplam 33 bin 424 euroyu dolandırıcılara kaptırdı. Rum polisinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Yayın Tarihi: 13/10/26 13:00
okuma süresi: 1 dak.
Limasol’da kadın dolandırılarak hesabından 33 bin 424 euro çalındı
A- A A+

Limasol’da 81 yaşındaki bir kadın, Rum sağlık sisteminden geldiğine inandığı mesajdaki linke tıklaması sonrasında banka hesabındaki paraları çaldırdı.

Alithia ve diğer gazeteler, 81 yaşındaki kadının kendisine gönderilen mesajdaki yönergeleri takip ettiğini ve akabinde banka hesaplarından toplam 33 bin 424 Euro’yu dolandırıcılara kaptırdığını yazdılar.

Gazete, Rum polisinin konuya ilişkin soruşturmasının sürdüğünü de aktardı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.