GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

114 milyon euroluk KDV vurgunu soruşturmasında Güney Kıbrıs da var

114 milyon euroluk KDV vurgunu soruşturmasında Güney Kıbrıs da var

Almanya ve İsveç’i telefon ihracatı üzerinden toplam 114 milyon euro KDV kaybına uğratan organize suç şebekesine yönelik 13 Ekim’de dört ülkede eş zamanlı operasyon düzenlendi. Haravgi’nin haberine göre, Güney Kıbrıs’ta üç kişi tutuklanırken dört Rum iş insanı da soruşturma kapsamında inceleniyor.

Yayın Tarihi: 18/10/26 17:00
okuma süresi: 1 dak.
114 milyon euroluk KDV vurgunu soruşturmasında Güney Kıbrıs da var
A- A A+

Almanya ve İsveç’i toplam 114 milyon euro KDV geliri kaybına uğratan organize suçla ilgili gerçekleştirilen geniş kapsamlı operasyonda Güney Kıbrıs’ın da adı geçiyor.

Haravgi’nin haberine göre, İsveç ve Almanya’yı cep telefonu (iphone) ihracatı konusunda 114 milyon euroluk KDV kaybına uğratan organize suç şebekesine yönelik, 13 Ekim'de Güney Kıbrıs, Yunanistan, İtalya ve Almanya’da eşzamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Bu çerçevede Güney Kıbrıs’ta 3, Almanya ve İtalya’da birer olmak üzere 5 kişi tutuklandı. Uluslararası operasyonun araştırma ayağında dört Rum iş insanının, organize örgütün işleyişinde belirleyici rol oynadıkları gerekçesiyle incelendiği, ancak tutuklananların bu iş insanları olmadığı bilgisi verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.