Güney'den Libya'ya koyun ihraç edildi
Rum küçükbaş hayvan üreticilerinin, Libya'ya 650 koyun ihraç ettiği belirtildi.
Politis gazetesi "Koyunlarımız Libya'da" başlıklı haberinde Libyalıların, geçtiğimiz eylül ayından beridir Güney Kıbrıs'tan koyun ve keçi ithal etme konusuna ilgi gösterdiğini ancak bunun, prosedürsel konulardan dolayı bir kaç aylığına ertelenmek zorunda kaldığını yazdı.
Prosedürsel konular arasında, Libyalıların, koyunların belirli hastalıklar için aşılanması ve Rum Veterinerlik Dairesi tarafından epidemik tremör hastalığı için kontrol edilmesi taleplerinin bulunduğunu yazan gazete, bunların aşılmasının ardından 650 koyunun geçtiğimiz günlerde sorunsuz bir şekilde Libya'ya gönderildiğini belirtti.
TAK
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.