İskele’de 42 gram uyuşturucu ele geçirildi: Bir kişi tutuklandı
İskele’de bir site içerisinde şüpheli olarak görülen 26 yaşındaki şahsın üzerinde ve ikametgahında yapılan aramalarda 42 gram ağırlığında uyuşturucu ele geçirildi. Şahıs tutuklandı.
Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, 17 Ağustos 2026 tarihinde saat 19.00 sıralarında İskele’de bir site içerisinde uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi.
İskele Polis Müdürlüğü ekipleri tarafından şüpheli olarak görülen G.I.U. (E-26)’nun üzerinde ve ardından kalmakta olduğu ikametgahta arama yapıldı.
Aramalarda, şahsın tasarrufunda toplam 42 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir öğütücü bulunarak emare olarak alındı.
G.I.U. tutuklanırken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.