Cevdet Yılmaz, Güzelyurt Belediyesi yeni merkez binasını ziyaret etti
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, KKTC temasları kapsamında Güzelyurt Belediyesi'nin TC Lefkoşa Büyükelçiliği Kalkınma ve Ekonomik İşbirliği Ofisi'nin katkılarıyla tamamlanan yeni hizmet binasını ziyaret ederek yetkililerle bir araya geldi.
Türkiye Cumhuriyeti (TC) Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, KKTC’deki temasları kapsamında Güzelyurt Belediyesi yeni merkez binasını ziyaret etti.

Yılmaz, TC Lefkoşa Büyükelçiliği Kalkınma ve Ekonomik İşbirliği Ofisi'nin katkılarıyla tamamlanan yeni binanın girişinde Güzelyurt Belediye Başkanı ve Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği Başkanı Mahmut Özçınar tarafından karşılandı.
Yılmaz’a heyetinin yanında, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Ziya Öztürkler, Başbakan Ünal Üstel, TC Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri ve UBP bölge milletvekilleri de eşlik etti.

Görüşmede ilk olarak karşılıklı hediye takdimi yapıldı; görüşme basına kapalı devam etti.
Sabah saatlerinde ülkeye gelen Yılmaz, ilk olarak yangın söndürme helikopteri teslim törenine katılmış, ardından Başbakan Ünal Üstel ile ortak basın toplantısı düzenlemişti.

Yılmaz, Güzelyurt Belediyesi yeni merkez binası ziyareti öncesinde ilk etabı tamamlanan Güzelyurt Soğuk Hava Deposu Entegre Tesisleri’nde incelemede bulundu.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.