LEFKE
okuma süresi: 1 dak.

Lefke'nin Sesi çıktı

Lefke'nin Sesi çıktı

Lefke ve Çevre Köyleri Dayanışma ve Kalkındırma Derneği, Lefke'nin Sesi isimli gazetenin 10'uncu sayısını yayımladı.

Yayın Tarihi: 05/03/12 09:55
okuma süresi: 1 dak.
Lefke'nin Sesi çıktı
A- A A+

Tamamen amatör bir ruhla çıkarılan gazetedeki amacın özelde bölge insanını genelde de ülkemiz vatandaşlarını çeşitli konular ve sorunlar hakkında bilgilendirmek olduğunu dile getiren LEKAD Başkanı Hakan Oran, böylelikle farkındalığı artırarak ortak sorunlara birlikte sahip çıkılmasının amaçlandığını vurguladı.

Oran şöyle konuştu:

"Bu maksatlara yönelik çıkarılan gazetenin çıkarılmasına reklam vererek destek olan üye ve derneğe gönül verenlerle gazetemiz belediye sınırları içerisinde köylerde ve merkez Lefkoşa magosa gibi büyük yerleşim yerlerindede ücretsiz dağıtılmaya başlanmıştır. İçerisinde yine birçok önemli konuya dikkat çeken Lefke'nin Sesi önümüzdeki günlerde KKTC meclisinde de dağıtılarak hükümet edenlerinde bölgemiz sorunlarına dikkatlerini bir kez daha çekmeyi hedeflemektedir".

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.