SAĞLIK
okuma süresi: 1 dak.

Zühre Ustaoğlu, oybirliği ile Diyabet Derneği Başkanı seçildi

Zühre Ustaoğlu, oybirliği ile Diyabet Derneği Başkanı seçildi

Diyabet Derneği, Genel Kurul’nda başkanlığa oybirliği ile Zühre Ustaoğlu seçildi. Ayrıca yeni yönetim içerisinde görev dağılımı yapıldı.

Yayın Tarihi: 07/04/26 13:09
okuma süresi: 1 dak.
Zühre Ustaoğlu, oybirliği ile Diyabet Derneği Başkanı seçildi
A- A A+

Kıbrıs Türk Diyabet Derneği’nin, Genel Kurulu’nda seçilen Yönetim Kurulu ilk toplantısında görev bölümü yaptı.

Yönetim Kurulu’nda, oybirliği ile Genel Başkanlığa Zühre Ustaoğlu getirildi. Genel Sekreter Mine Sarı, Örgütlenme Sekreteri Nisbet Kızılyürek, Eğitim Sekreteri Yusuf Kaplan, Mali Sekreter Müge Taçman, Sosyal Faaliyetler sorumlusu Nedim Enginsoy, Basın Yayın sorumlusu Hasan Kahvecioğlu oldu.

Yedek Üyeler Barış Refikoğlu, Barış Arıkan, Belgin Demirel olurken Denetleme Kurulu Emete İmge (Başkan), Derviş Hasipoğlu, Gülseven Balıkçıoğlu’dan, Disiplin Kurulu ise Rasime Uyguroğlu (Başkan), Havva Yetkili ve Dilek Köymen’den oluştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.