CTP Gençlik Örgütü’nden anlamlı çağrı: Donör ol, hayat kurtar!
CTP Gençlik Örgütü ile Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı iş birliğinde “Donör Ol, Hayat Kurtar!” sloganıyla düzenlenecek kampanya kapsamında, Cumartesi günü 11.00–13.00 saatleri arasında doku analizi yapılarak Dünya İlik Bankası’na yeni donör kazandırılması hedefleniyor.
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Gençlik Örgütü, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı iş birliğiyle bağışı kampanyası düzenliyor. “Donör Ol, Hayat Kurtar!” sloganıyla gerçekleştirilecek etkinlikle, Dünya İlik Bankası’na yeni donörlerin kazandırılması hedefleniyor.
Kampanya kapsamında, 23 Mayıs 2026 Cumartesi günü 11.00–13.00 saatleri arasında Kemal Saraçoğlu Vakfı’nda gerçekleştirilecek bağış etkinliğinde, uygun kriterleri taşıyan gönüllülerden alınacak tükürük örnekleriyle doku analizi yapılacak ve katılımcılar Dünya İlik Bankası’na kayıt olabilecek.
Bağışçı kriterleri arasında 18–45 yaş aralığında olmak, KKTC kimlik kartı sahibi olmak, daha önce örnek vermemiş olmak ve sağlıklı birey olmak yer alıyor. Etkinlik, Köşklüçiftlik’te bulunan Kemal Saraçoğlu Vakfı binasında gerçekleştirilecek.

Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.