SAĞLIK
okuma süresi: 2 dak.

Hakan Dinçyürek milletvekili adaylığından çekildi, Sağlık Bakanlığı’ndan istifa edeceğini açıkladı

Hakan Dinçyürek milletvekili adaylığından çekildi, Sağlık Bakanlığı’ndan istifa edeceğini açıkladı

Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek, UBP’nin milletvekili aday belirleme ve sıralama seçimlerinin ardından 6 Aralık’ta yapılacak genel seçimlerde aday olmayacağını duyurdu; üç buçuk yıldır yürüttüğü bakanlık görevinden istifasını Başbakan’a sunacağını açıkladı.

Yayın Tarihi: 25/10/26 01:54
okuma süresi: 2 dak.
Hakan Dinçyürek milletvekili adaylığından çekildi, Sağlık Bakanlığı’ndan istifa edeceğini açıkladı

Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek, Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) milletvekili aday belirleme ve sıralama seçimlerinin ardından 6 Aralık’ta yapılacak genel seçimlerde milletvekili adaylığından çekilme kararı aldığını açıkladı. Dinçyürek, üç buçuk yıldır yürüttüğü Sağlık Bakanlığı görevinden de istifasını Başbakan’a sunacağını duyurdu.

Dinçyürek, yaptığı açıklamada, sıralama seçimlerine katılan, kendisine oy veren ve vermeyen tüm partililere teşekkür ederek seçim sonuçlarını saygıyla karşıladığını belirtti.

Bu süreçte yaptığı değerlendirmeler sonucunda milletvekili adaylığından çekilme kararı aldığını ifade eden Dinçyürek, Sağlık Bakanlığı görevinden istifasını da Başbakan’a sunacağını kaydetti.

Dinçyürek, 6 Aralık’ta gerçekleştirilecek genel ve yerel seçimlerde partisinin yanında yer almaya ve UBP’ye destek vermeye devam edeceğini belirterek tüm aday arkadaşlarına ve partisine başarılar diledi.

Dinçyürek'in açıklamasının tamamı şu şekilde:

"Sevgili UBP’liler,

Sıralama seçimlerine katılan, bana oy veren ve vermeyen tüm partililerimize teşekkür ediyorum. Seçim sonuçlarını saygıyla karşılıyorum.

Bu süreçte yaptığım değerlendirmeler sonucunda, 6 Aralık’ta gerçekleştirilecek genel seçimlerde milletvekili adaylığından çekilme kararı almış bulunuyorum.

Ayrıca, üç buçuk yıldır gurur ve başarıyla yürüttüğüm Sağlık Bakanlığı görevimden istifamı Sayın Başbakan’a sunacağım.

6 Aralık’ta gerçekleştirilecek genel ve yerel seçimlerde partimin yanında yer almaya ve partime destek vermeye devam edeceğim.

Tüm aday arkadaşlarıma ve partime başarılar diliyor, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.