GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Girne Belediyesi Ozanköy Pekmez Festivali sona erdi

Girne Belediyesi Ozanköy Pekmez Festivali sona erdi

Girne Belediyesi ile Ozanköy Muhtarlığının, Ozanköy’ün turistik tanıtımına katkı yapmak, harnup ve pekmez tüketimini teşvik etmek amacıyla düzenlediği “Ozanköy Pekmez Festivali” dün akşam sona erdi.

Yayın Tarihi: 29/08/22 14:23
okuma süresi: 1 dak.
Girne Belediyesi Ozanköy Pekmez Festivali sona erdi

Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen üç günlük Ozanköy Pekmez Festivali sona erdi.

Girne Belediyesinden verilen bilgiye göre, pekmez ve şira da yapılan festivalde, dün pekmezli tatlılar yarışması düzenlendi, Girne Belediyesi Sağlık Şubesi Amiri Naile Soyel “Pekmezin sağlığımıza faydaları” konulu sunum yaptı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.