En fazla yağış Akdeniz ve Girne’ye düştü

Ülkede yağışlı hava etkisini sürdürüyor. Meteoroloji Dairesi son 24 saatte en fazla yağışın Akdeniz ve Girne’ye düştüğünü açıkladı.

Ülkede dünden beri etkili olan yağmurlu havadan dolayı en çok yağışın Akdeniz ve çevresine düştüğü açıklandı.
Meteoroloji Dairesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, dün sabah saat 8.00'den bu sabah 8.00'e kadar gerçekleşen yağışların yörelere göre dağılımı şöyle:
"Akdeniz: 31 kg/m²; Girne: 28 kg/m²; Karaoğlanoğlu: 27 kg/m²; Çamlıbel:26 kg/m²; Beylerbeyi:23 kg/m²; Kozanköy, Tatlısu:22 kg/m²; Selvilitepe:21 kg/m²; Boğaz: 19 kg/m²; Alsancak: 18 kg/m²; Gemikonağı: 17 kg/m²; Serdarlı, Kalkanlı, Taşkent:16 kg/m²; Alevkaya, Güzelyurt, Yeşilırmak, Mallıdağ: 15 kg/m².”
Diğer yörelere ise 0,1 ile 14 kg/m² arası yağış kaydedildiği belirtildi.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.