GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Murat Şenkul: Çok sayıda tekne kurtarma çalışmalarına katıldı, durum çok ciddi

Murat Şenkul: Çok sayıda tekne kurtarma çalışmalarına katıldı, durum çok ciddi

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Filo Denizcilik’e ait yolcu gemisinin battığını açıklayarak, "Durum çok ciddidir" dedi.

Yayın Tarihi: 30/08/26 14:04
okuma süresi: 1 dak.
Murat Şenkul: Çok sayıda tekne kurtarma çalışmalarına katıldı, durum çok ciddi

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Girne açıklarında su alan yolcu gemisinin battığını, durumun çok ciddi olduğunu belirtti.

Şenkul, açıklamasında, “Filo denizciliğe ait yolcu gemisi Diana Beach açıklarında batmıştır. İçerisinde yolcu ve personel toplamda 270 kişi bulunmaktadır. Durum çok ciddidir.” ifadelerini kullandı.

Sahil güvenlik, Akgünlerin Express gemisiyle çok sayıda küçük teknenin kurtarma çalışmalarına katıldığını belirten Şenkul, bilgi kirliliği yaratacak paylaşımlardan uzak durulmasını istedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.