Özuslu, Merkez Lefkoşa’da yurttaşla buluştu

ı Sami Özuslu, Merkez Lefkoşa’daki açık pazarı ziyaret ederek yurttaşla buluştu.

Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin (CTP) Milletvekili adayı olarak açıkladığı Sami Özuslu, Merkez Lefkoşa’daki açık pazarı ziyaret etti.
CTP’den yapılan açıklamaya göre, Sami Özuslu’ya Genel Sekreter Asım Akansoy, bazı milletvekilleri ve partililer eşlik etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Sami Özuslu, çözüm önerilerini de paylaşma fırsatı yakaladı.
25 Haziran 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek ara seçimde CTP’nin milletvekili adayı olan Sami Özuslu’ya, yurttaşlar ilgi gösterdi.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.