Dereboyu’nda, Orman Dairesi Fidanlığı önünde yarın ağaç kesimi yapılacak
LTB, Dereboyu Mehmet Akif Caddesi’nde Orman Dairesi Fidanlığı önünde, hastalık ve çürüme nedeniyle devrilme riski taşıyan bazı ağaçların yarın gerekli önlemler alınarak kesileceğini duyurdu.
Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Dereboyu’nda, Orman Dairesi Fidanlığı önünde yarın ağaç kesimi yapılacağını duyurdu.
LTB Park ve Bahçeler Şubesi’nden yapılan açıklamaya göre, Mehmet Akif Caddesi’nde, Orman Dairesi Fidanlığı önünde bulunan, gövdelerindeki hastalık ve çürüme nedeniyle devrilme riski taşıyan, yalancı akasya, zangalak ve biber ağacı yarın gerekli önlemler alınarak kesilecek.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.