Haspolat’ta ev yangını: Yangının kısa devre yapan tablet şarjından kaynaklandığı düşünülüyor
Polis Basın Subaylığı, Haspolat’ta bir apartman dairesinde çıkan yangının muhtemelen şarjda bulunan tabletin kısa devre yapması sonucu başladığını açıkladı, evde ciddi maddi hasar oluştu
Polis Basın Subaylığı, Haspolat’ta meydana gelen ev yangınına ilişkin detayları açıkladı.
25 Nisan 2026 tarihinde saat 22.00 sıralarında bir apartman dairesinde çıkan yangının, muhtemelen şarjda bulunan bir tablet bilgisayarın elektrik aksamlarının kısa devre yapması sonucu başladığı belirtildi.
Yangın, olay yerine sevk edilen İtfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, dairenin salon ve mutfağında bulunan mobilyalar, beyaz eşyalar, kıyafetler ve çeşitli eşyalar yanarak zarar gördü.
Yangının etkisiyle oluşan ısı ve yoğun duman nedeniyle duvar sıvalarının döküldüğü, balkon sürme camının çatladığı ve duvarların islenerek hasar gördüğü ifade edildi.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.