LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Lefkoşa’da dört caddede asfaltlama çalışması yapılacak: Trafik kontrollü sağlanacak

Lefkoşa’da dört caddede asfaltlama çalışması yapılacak: Trafik kontrollü sağlanacak

Lefkoşa Türk Belediyesi, 12-16 Ağustos tarihleri arasında Muzaffer Paşa Meydanı, 2. Selim Caddesi, Abdi İpekçi Caddesi ve Gazeteci Hasan Tahsin Caddesi’nde asfaltlama çalışması gerçekleştirecek. Çalışmalar sırasında trafik kontrollü olarak sağlanacak.

Yayın Tarihi: 11/08/26 13:02
okuma süresi: 2 dak.
Lefkoşa’da dört caddede asfaltlama çalışması yapılacak: Trafik kontrollü sağlanacak

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB), kent genelinde altyapı ve üstyapının güçlendirilmesi amacıyla yürüttüğü asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

LTB’den yapılan açıklamaya göre, 12-16 Ağustos tarihleri arasında Muzaffer Paşa Meydanı, 2. Selim Caddesi, Abdi İpekçi Caddesi ve Gazeteci Hasan Tahsin Caddesi’nde asfaltlama çalışması gerçekleştirilecek.

Çalışmalar kapsamında 12 Ağustos Çarşamba ve 13 Ağustos Perşembe günleri saat 16.00’dan sonra Muzaffer Paşa Meydanı ile 2. Selim Caddesi’nde çalışma yapılacak.

13 Ağustos Perşembe ve 14 Ağustos Cuma günleri saat 16.00’dan sonra Abdi İpekçi Caddesi’nde, 15 Ağustos Cumartesi ve 16 Ağustos Pazar günleri ise sabah saat 08.00’den itibaren Gazeteci Hasan Tahsin Caddesi’nde asfaltlama çalışması gerçekleştirilecek.

Çalışmalar süresince trafik akışının kontrollü şekilde sağlanacağı belirtilirken, söz konusu güzergâhları kullanacak sürücülerden trafik işaret ve yönlendirmelerine dikkat etmeleri istendi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.