Dilekkaya’da fırtına çiftliği vurdu: Yerinde inceleme ve tespit çalışması yapılacak
Mesarya bölgesinde dün öğleden sonra etkili olan şiddetli yağış ve fırtına, Dilekkaya’da küçükbaş hayvancılık yapılan bir çiftlikte büyük çapta hasara neden oldu. Çiftlikte yerinde inceleme ve tespit çalışması yapılacak.
Mesarya bölgesinde dün saat 14.30-15.00 sıralarında etkili olan şiddetli yağış ve fırtına, Dilekkaya köyünde küçükbaş hayvancılık yapan Ahmet Biçercioğlu’na ait çiftlikte büyük çapta hasara yol açtı.

Şiddetli fırtına ve doğal afet nedeniyle çiftlikte ciddi zarar meydana gelirken, olay sırasında çalışanlar ve hayvanlar herhangi bir zarar görmedi.
Çiftlikte meydana gelen zarar ve hasarla ilgili Hayvancılık Dairesi Müdürü ile Tarım Sigortası Fonu Müdürü aranarak bilgi verildi.

Yapılan görüşmelerde, meydana gelen zarar ve ziyanın boyutunun belirlenmesi amacıyla çiftlikte yerinde inceleme ve tespit çalışması yapılacağı bildirildi.
Yetkililerin yapacağı incelemenin ardından çiftlikte meydana gelen hasarın boyutunun netlik kazanması bekleniyor.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.