AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk Belediye Başkanı İsmail Arter'i ziyaret etti
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'e nezaket ziyaretinde bulundu. Milletvekili Fatih Öztürk, beraberindeki heyetle birlikte ziyaret ettiği Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'le görüş alışverişinde bulundu.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, ülkemize yaptığı ziyaret kapsamında Belediye Başkanı İsmail Arter'e nezaket ziyaretinde bulunduğunu, kendileri için çok önemli olan Gazimağusa'nın güzelliğini yakından gördüklerini söyledi. Kendisinin de eski bir belediyeci olduğunu ifade eden Öztürk, Belediye Başkanı İsmail Arter'in Gazimağusa için faydalı işler yapacağını belirterek, kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti.
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter de konuşmasında, Adalet ve Kalkınma Parisi Samsun Milletvekili Öztürk'ü Gazimağusa'da görmekten dolayı memnuniyetini dile getirerek, hem siyasi hem de belediyelerle ilgili görüş alışverişinde bulunacaklarını söyledi. Arter, Öztürk'ün eski bir belediyeci olarak tecrübelerinden yararlanmak için de görüşmenin önemli olduğunu, bundan sonraki görüşmelerde ilişkilerini çok daha iyi bir noktaya taşıyacaklarını söyledi.
Belediye Başkanı İsmail Arter, 10 Ekim'de Ankara'da meydana gelen patlama olayıyla ilgili Milletvekili Öztürk'e taziyede bulunarak, bu gibi olayların kendilerine çok derinden üzüntü yaşattığını, son olmasını istedikleri bu olayda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, acılı ailelere de sabırlar diledi.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.