GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Ödenmeyen taşeron işçiler, iş bıraktı; hastanelerde temizlik kalmadı

Ödenmeyen taşeron işçiler, iş bıraktı; hastanelerde temizlik kalmadı

Maaşlarını alamayan taşeron işçiler, iş bıraktı; hastane ve sağlık ocaklarında temizlik kalmadı.

Yayın Tarihi: 10/02/22 10:57
okuma süresi: 1 dak.
Ödenmeyen taşeron işçiler, iş bıraktı; hastanelerde temizlik kalmadı

Maaşlarını alamayan taşeron işçiler iş bırakınca hastane ve sağlık ocaklarında temizlikten eser kalmadı...

“SAĞLIĞIMIZ TEHLİKE ALTINDA”

Devlet hastanelerinde ve sağlık ocaklarında maaşları ödenmediği için iş bırakan taşeron işçilerin ardından, ortaya ‘kötü’ görüntüler çıktı. Kıbrıs Postası’na ulaşan sağlık çalışanları, temiz olmayan ortamda çalıştıklarını, sağlıklarının tehlike altında olduğunu vurguladı.

MANGA: SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVE GİDEBİLİR

Kıbrıs Türk Memur Sendikası (Memur-Sen) Başkanı Akın Manga ise birçok taşeron firmanın, çalışanlarının maaşlarını ödemediğini ve hastanelerde kaos yaşandığını belirtti.

İhtiyat sandığı, sigorta ve maaşlarını alamayan birçok çalışanın olduğunu kaydeden Manga, ortaya çıkan manzara nedeniyle sağlık çalışanlarının iş bırakabileceğini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.