Gazimağusa’da yarın 3 saatlik elektrik kesintisi olacak

Gazimağusa’da yarın orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle bazı bölgelerde 3 saatlik elektrik kesintisi olacak.

Gazimağusa’da yarın 09.00 ile yaklaşık 12.00 saatleri arasında orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle bazı bölgelerde elektrik kesintisi uygulanacak.
Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’ndan (KIB-TEK) yapılan açıklamaya göre kesintiden; Gülseren bölgesi, Gülseren Askeri Kışla, Karakol bölgesinin bir bölümü (Karakol Levent Apartmanları ve bölgesi), Sakarya bölgesi, Mez-Koop Apartmanları, Akol Caddem ve bölgesi etkilenecek.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.