Gazimağusa’da bin 800 kilo baharat, kuruyemiş ve kuru meyve müsadere edildi
Gazimağusa’da tüketime uygun olmadığı tespit edilen yaklaşık 1800 kilo muhtelif baharat, kuruyemiş ve kuru meyve Gazimağusa Belediyesi zabıta ekipleri tarafından müsadere edildi.
Tarım Dairesi Müdürlüğü müfettişleri ile Gazimağusa Belediyesi zabıta ekibi, Gazimağusa Belediyesi sınırlarında faaliyet gösteren bir işletmenin gıda deposunda denetim yaptı.
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, gıda güvenliği ve hijyen kurallarına uygunluk yönünden denetlenen işletmeye, uygunsuzlukların giderilmesi için gerekli uyarıların yapıldığı belirtildi.
Açıklamada, gıda ürünlerinin güvenilir ve sağlıklı şekilde tüketiciye ulaştırılmasına yönelik denetimlerin ilgili kurumlarla iş birliği içinde kesintisiz devam edeceği kaydedildi.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.